ALP-klubben
Seniorklubben för dig som varit anställd inom DeLaval- eller Alfa Laval-koncernen och även för din partner
Intressanta länkar och läsarnas tips
ALP-klubben har många medlemmar med många varierande intresseområden. Dela med dig av dina tips - skicka gärna text och bilder till Hemsidesansvarig.
Roland Lindh ingår i en arbetsgrupp som har tecknat en överenskommelse med ett lägenhetshotell i Mil Palmers i Spanien, som ALP-klubbens medlemmar får utnyttja. Hotellet ligger 100 m från stranden och heter Palmera Beach Apartment. Hotellet har 165 lägenheter. Det är 5 bäddar i varje lägenhet, en köksdel, badrum och TV. I priset ingår byte av handdukar varannan dag och lakan var fjärde dag samt slutstädning. I hotellet finns frukostmatsal, restaurang, pub, gym och konferensrum . Det finns även en stor utomhuspool, svensk radio och TV samt trådlöst Internet ingår i priset. Prisexempel: 2 veckor 290 Euro för hela lägenheten. Läs mer om erbjudandet Tips från Roland Lindh (augusti 2013).
En minnesvärd resa till Mexico En semesterhälsning från Kristina Görander, som har gjort en resa till Mexiko med Fritidsresor och gärna vill dela med av upplevelserna och intressera fler ALP-are att resa dit. Här kommer en beskrivning av hela resan.
Seniorhuset i Tumba som invigdes den 15 september 2010 Läs mer om Seniorhuset SeniorNet Botkyrka Länk till Hemsidan Botkyrka Kommun Länk till Hemsidan PRO Länk till Hemsidan SPF-Seniorerna Länk till Hemsidan STF Lokalavdelning Botvid är en av Svenska Turistföreningens lokala avdelningar. Länk till Hemsidan Tullinge SK Botkyrka Länk till Hemsidan I Södertälje finns ett stort och intressant utbud av aktiviteter. Länk till Hemsidan
Läsarnas tips
Intressanta länkar
Om Seniorhuset i Botkyrka Huset byggdes i början på 1920-talet som kontor till Sörmlands Enskilda Bank, som bedrev sin bankverksamhet där fram till 1945, då dåvarande Skandinaviska banken övertog Sörmlands Enskilda Bank. Skandinavska banken behöll sin bankverksamhet i huset fram till 1970, då banken flyttade till Tumba Centrum. Kommunen tog över ägandet av huset och hyrde ut till ABF i Botkyrka mellan 1972 - 2008. År 2009 bildades en projektgrupp för att bygga om huset till en mötesplats för Botkyrkas seniorer. Kommunen anlitade AIX Arkitekter, som format ombyggnaden på ett varsamt sätt, för att ge plats åt den kommande seniorverksamheten i Tumba. PRO disponerar hela nedervåningen och på övervåningen har SPF och SeniorNet Botkyrka sina kanslier. På övervåningen har SeniorNet också en fullt utrustad datorsal för sin kursverksamhet. Tanken är att erbjuda Botkyrkas seniorer ett stort utbud av olika aktiviteter.
Här kan komma dina intressanta tips!
Kontaktadress till ALP-klubben: medlemsinfo@alpklubben.se ALP-klubbens Plusgiro: 486 95 16-7 Hemsidesansvarig: hemsidesansvarig@alpklubben.se